Prydbusker

Prydbusker er et hovedelement i moderne hager. De innrammer våre uteareal og bidrar til trivsel for fugleliv og annet dyreliv, og ikke minst oss mennesker, med sin fargeprakt og sine duftinntrykk.

For pris og kvalitet se under prislister. Trykk her

 

Nyheter og informasjon

Kristtorn: Ilex meservea ’Magical Little Rascal’ er en lav, kuleformet variant. Hanplante uten bær, men god til bestøving av andre varianter denne gruppen.  Vintergrønn, god på skyggefulle steder.

Magnolia: Fra New Zealand har det i senere år kommet en rekke nye sorter med mørkerød blomsterfarge og god hardførhet. Både ’Cleopatra’ og ’Genie’ har vakt berettiget oppsikt verden over.

Physocarpus opulifolius eller blærespirea er en art som har gått fra anonymitet til massiv interesse i løpet av bare noen få år. Oppmerksomheten skyldes variasjoner i bladfarge fra nesten svart til mørkerøde eller oransjefargede og gule sorter, kombinert med god hardførhet og små krav til jordsmonn.

Malus sargentii, eller sargenteple, hører til epleslekten og er en av våre mest riktblomstrende prydbusker. Røde bær om høsten er populær fuglemat. Utmerket som hekkplante. Sargenteple lager vi også med stamme og får da et lite, blomsterrikt prydepletre.

 

 

For pris og kvalitet se under prislister. Trykk her